Άρθρα

Είπαν για εμάς...

"Η εμπειρία των συμβούλων καριέρας σε συνδυασμό με τη χορήγηση του Career Gate Test συνέβαλλαν στην συνειδητοποίηση των κλίσεων και των ενδιαφερόντων του παιδιού μου, με αποτέλεσμα την ορθή επιλογή της σχολής του."
Γεώργιος Παπαγεωργίου, γονέας

"Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο Σύγχρονο Φροντιστήριο μέσα από μια νέα εμπειρία μάθησης κατόρθωσα αυτό που μου φαινόταν αδύνατο εδώ και πολύ καιρό. Σας λατρεύω!!"
Σοφία Ρουμελιώτη, μαθήτρια
 
"Eυχαριστούμε πολύ το Σύγχρονο Φροντιστήριο για την προσπάθεια, την βοήθεια, αγάπη και φροντίδα που καταβάλλει για τα παιδιά μας, τόσο η Διεύθυνση, όσο και οι καθηγητές ο κάθε ένας ξεχωριστά."
Σάββας Σαββίδης, γονέας

"Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε αυτή τη χρονιά. Η επιμονή και η εμπιστοσύνη σας στις δυνατότητες μου, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία μου!!"
Μαρία Χατζηβασιλειάδου, μαθήτρια

"Η σωστότερη επιλογή γίνεται όταν πραγματικά ένας γονέας ψάξει για το καλό του παιδιού του. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου καλύτερο φροντιστήριο στην πόλη μας."
Ελένη Φρατζεσκάκη, γονέας

"Εάν δεν είσασταν εσείς εγώ δεν θα ήμουν στην σχολή που πάντοτε ονειρευόμουν, σας ευχαριστώ!!!!"
Κωνσταντίνα Αλεξανδρή, μαθήτρια

"Η πίεση, η μεθοδικότητα, η εργασία απέδωσαν καρπούς. Το παιδί μου πέρασε στην πόλη που ήθελε και στην σχολή του. Συστήνω λοιπόν στα παιδιά να μη μένουν στα ίδια και να διαλέξουν σωστά γιατί... Όντως η επιλογή είναι μονόδρομος στο Σύγχρονο Φροντιστήριο."     
                                                                                                                                                                     Χρήστος Ρέκος, γονέας

"Ευχαριστώ το Φροντιστήριο Σύγχρονο, γιατί με βοήθησε να μάθω να εργάζομαι μεθοδικά, να διαβάζω συστηματικά και να διαχειρίζομαι σωστά και αποτελεσματικά τον χρόνο μου. Χάρη στους καθηγητές μου ανακάλυψα τις δυνάμεις μου και απέδωσα στα όρια των δυνατοτήτων μου."

Σαββίδου Βασιλική, μαθήτρια