Το Σύγχρονο Φροντιστήριο, πάντοτε ένα βήμα μπροστά στον απαιτητικό χώρο της εκπαίδευσης προχωρά σε συνεργασία με το American College of Thessaloniki, το μεταλυκειακό τμήμα του Κολλεγίου Ανατόλια. Κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και οι μαθητές μας, θα μπορούν να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών ανα ακαδημαϊκό έτος, τόσο μέσα από την official webpage μας στο διαδίκτυο www.sygxrono.edu.gr, όσο και μέσα από την funpage μας στα social media www.facebook.com/frontistirio.Sygxrono. Ακόμη, θα μπορούμε να σας ενημερώσουμε και διαπροσωπικά στις εγκαταστάσεις μας μέσα από τον ετήσιο οδηγό σπουδών μας.

Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει την ισχυρή μας παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας και αναδεικνύει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης μας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές που θα επιλέξουν το φροντιστήριο μας, θα έχουν πολλαπλά οφέλη τα οποία θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Μετά την ίδρυση του Κολλεγίου Ανατόλια το 1886, όπου δόθηκαν τα πρώτα προπτυχιακά διπλώματα, το 1981 είναι η χρονιά στην οποία το Ανατόλια ουσιαστικά ξαναμπαίνει στο χώρο της μεταλυκειακής εκπαίδευσης. Ιδρύεται το American College of Thessaloniki (ACT), για να προσφέρει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Πληροφορική, στην Αγγλική Φιλολογία και στις Διεθνείς Σχέσεις. 16 χρόνια αργότερα η Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας (NEASC) αναγνωρίζει τα πτυχία που απονέμει το ACT. Η NEASC είναι το ίδρυμα που έχει αναγνωρίσει πανεπιστήμια όπως το Harvard, το Yale και το M.I.T., το 2008, το κολλέγιο λαμβάνει Ευρωπαϊκή πιστοποίηση των πτυχιακών του προγραμμάτων, για να λάβει ένα χρόνο αργότερα και την επίσημη κρατική άδεια ίδρυσης του από το Υπουργείο Παιδείας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το φροντιστήριο μας.

Για το Σύγχρονο Φροντιστήριο

 

Αθανάσιος Ψαρρής

Διευθυντής του τομέα Διοικητικού – Οικονομικού σχεδιασμού και ανάπτυξης

Χρυσοβαλάντης Δουλγέρης

Διευθυντής του τομέα της εκπαιδευτικής μέριμνας και προγραμματισμού

Για το American College of Thessaloniki

 

Tarek Kouatly

Associate Director for Enrollment Management

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Σύγχρονο Φροντιστήριο : Καποδιστρίου 3, Γιαννιτσά, 581 00, Τηλ. : 23820 24 430

ACT : Pylea, Thessaloniki, 555 10, Tel. : 2310 398 398 & 2310 398 238