Το Σύγχρονο Φροντιστήριο, με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει τα βιβλία των εκδόσεων μας. Ο εκπαιδευτικός μας οργανισμός έπειτα από δύο χρόνια σκληρής επιστημονικής εργασίας και πάντοτε ανταποκρινόμενο άμεσα στις ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος, δημιούργησε μια πλήρη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων και για τις τρείς τάξεις του Λυκείου.

Τα εκπαιδευτικά μας βιβλία πέραν της καλαισθησίας τους, είναι γραμμένα με απλό, κατανοητό και προσιτό τρόπο προς τον μαθητή αλλά και κάθε υποψήφιο. Δεν εμπεριέχουν στοιχεία που κουράζουν τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, αλλά είναι γραμμένα με γνώμονα την απόκτηση της γνώσης. Μια γνώση, που καλλιεργεί την κριτική σκέψη του μαθητή και του παρέχει όλα τα εχέγγυα για να επιτύχει στις εξετάσεις του.

Τα βιβλία των Εκδόσεων Σύγχρονο, συμπυκνώνουν την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των καθηγητών αλλά και των ανεξάρτητων επιστημονικών συνεργατών μας και αποτελούν το βασικό εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν οι μαθητές του φροντιστηρίου µας. Μέσα από τη διαρκή αξιοποίηση τους στις τάξεις µας διασφαλίζουμε τον εμπλουτισμό τους, τη συνεχή τους βελτίωση και την επιστημονική τους αρτιότητα, καθιστώντας τα βιβλία των Εκδόσεών µας εγγύηση για την επιτυχία των μαθητών. Η παροχή αυτών των σύγχρονων ειδικών εκπαιδευτικών βιβλίων εκπαίδευσης συνδυασμένη με την πλέον εξειδικευμένη τεχνολογία στη διδασκαλία, παράγουν ένα εκπαιδευτικό αποτέλεσμα που το ζηλεύει ο ανταγωνισμός και το τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, μαθητές και γονείς. Τα παρακάτω βιβλία παρέχονται εντελώς δωρεάν στους μαθητές που θα επιλέξουν το φροντιστήριο μας.

Η έκδοση της κάθε σχολικής χρονιάς διαφέρει και αυτό διότι, το επιστημονικό και διδακτικό μας προσωπικό, προσθέτει συνεχώς νέα αντικείμενα μάθησης με απότοκο τα βιβλία μας να είναι πάντοτε επικαιροποιημένα και πρωτότυπα. Σύντομα, θα αναπτυχθούν αντίστοιχα βιβλία από τις εκδόσεις μας και για τις τάξεις του Γυμνασίου.

Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεων μας πατήστε εδώ ή από το μενού Εκδόσεις επιλέξτε την τάξη που σας ενδιαφέρει.

Για τις εκδόσεις

Αθανάσιος Ψαρρής
Χρυσοβαλάντης Δουλγέρης